This is Tibber!

Tibber er et teknologiselskap med hovedkontor i hjertet av Sunnfjord, nemlig Førde.

I tillegg til dette har vi også kontor i Oslo, Stockholm, Berlin, Helsinki og Amsterdam, og har store planer om å fortsette med å vokse både i antall ansatte og antall byer i årene som kommer.

Tibber jobber med utvikling av spennende produkter og løsninger som kan hjelpe deg å bruke strøm på en smartere måte. Hovedmålet vårt er å redusere mengden strøm som brukes unødvendig over hele kloden – ved hjelp av kul, fancy tech.

Vi har titusenvis av tilkoblede elbiler, varmepumper og smarte enheter (vi kaller dem power-ups) som Tibber-plattformen kontrollerer for våre kunder for å optimalisere og redusere forbruket og kostnadene.

Vi jobber lidenskapelig med bærekraft og en sirkulær tilnærming, både med egne produkter og i hele økosystemet som påvirkes av alt vi gjør.

Felles for alle ansatte i Tibber er en sterk lidenskap for håndverket vi driver med, en evig nysgjerrighet og en trang til å utfordre etablerte måter å gjøre ting på. For å kunne fortsette vårt unike arbeid ser vi til stadighet etter spesialister, teknikere, digitale hoder og menneskekjennere.

Men fremfor alt søker vi folk som jobber med lidenskap, lyst og en vilje som aldri stoppes av noe som hver dag kan ses på som en utfordring. Vi lover et eventyr, massevis av nye utfordringer hver uke og latter hver dag.

Bli med på den elektriske revolusjonen!